Expertise

Account Based Marketing.

Wil jij gebruik gaan maken van Account Based Marketing?
Simpel gezegd is ABM het toepassen van gerichte marketing strategieën, gericht op vooraf geselecteerde accounts. In de basis is het doel van ABM om relaties met key accounts op te bouwen en te behouden. Om deze high-value accounts in kaart te brengen en vervolgens ook daadwerkelijk te kunnen converteren, is het van groot belang dat marketing en sales hierin nauw met elkaar samenwerken.

Maak je organisatie klaar voor ABM.

Inkoop

Het is van belang dat zowel marketing- als sales leiders aan boord kunnen worden gehaald. Zij zijn van belang in de samenwerking, waarbij het erg belangrijk is dat zij openstaan voor het behalen van maximaal resultaat.

Budget

Om de betreffende target account te bereiken is er budget nodig. Het is dus erg belangrijk dat er een deel van het marketing budget specifiek hieraan kan worden uitgegeven. Op deze manier wordt dit budget gespecificeerd uitgegeven en zijn de resultaten beter te meten.

Meten

De analytics van jouw marketing en conversie-tracking staan goed ingesteld, om zo de impact van account-based statistieken te kunnen meten en tracken.

Onze kwaliteiten.

Strategisch advies

Onze experts analyseren jouw bedrijf en doelgroep om de perfecte LinkedIn Ads strategie te ontwikkelen. We stellen meetbare doelen op en maken een plan om deze doelen te behalen.

LinkedIn Ads campagne opzet en targeting

We stellen de campagne op en zorgen voor de juiste targeting om jouw ICP (Ideal Customer Profile) op LinkedIn te bereiken. Het bereiken van key accounts wordt hierdoor vergemakkelijkt, waardoor de advertentie eerder bij de decision maker terechtkomt.

Continue verbetering

Onze experts monitoren de LinkedIn Ads campagne continu en optimaliseren waar nodig. We analyseren data en passen de targeting en advertenties aan om de campagne nog effectiever te maken.