Expertise

LinkedIn Ads uitbesteden.

Jouw bedrijf op de juiste manier presenteren op LinkedIn? Met LinkedIn Ads kun je gericht adverteren op basis van demografische gegevens, interesses, vaardigheden en meer. Je bereikt zo jouw doelgroep en vergroot je conversie. Ixté helpt je graag met het inrichten en optimaliseren van advertenties op LinkedIn voor een optimaal resultaat.

Maak je organisatie klaar voor leadgeneratie.

Inkoop

Het is van belang dat zowel marketing- als sales leiders aan boord kunnen worden gehaald. Zij zijn van belang in de samenwerking, waarbij het erg belangrijk is dat zij openstaan voor het behalen van maximaal resultaat.

Budget

Om de betreffende target account te bereiken is er budget nodig. Het is dus erg belangrijk dat er een deel van het marketing budget specifiek hieraan kan worden uitgegeven. Op deze manier wordt dit budget gespecificeerd uitgegeven en zijn de resultaten beter te meten.

Meten

De analytics van jouw marketing en conversie-tracking staan goed ingesteld, om zo de impact van account-based statistieken te kunnen meten en tracken.

Onze kwaliteiten.

Strategisch advies

Onze experts analyseren jouw bedrijf en doelgroep om de perfecte LinkedIn Ads strategie te ontwikkelen. We stellen meetbare doelen op en maken een plan om deze doelen te behalen.

Continue verbetering

Onze experts monitoren de LinkedIn Ads campagne continu en optimaliseren waar nodig. We analyseren data en passen de targeting en advertenties aan om de campagne nog effectiever te maken.

Transparantie

Wij geloven in transparante communicatie, daarom rapporteren we regelmatig over de voortgang van de campagne. Zo weet je altijd wat er gebeurt en wat het resultaat is.