Join the Team

Werken bij Ixté.

Ixté is de #1 LinkedIn Ads Agency van Nederland. Over ons: wij helpen bedrijven – op basis van bedrijfsdoelstellingen – online campagnes op te zetten, hoogwaardige leads te genereren en deze te converteren naar nieuwe klanten. Wij maken inzichtelijk welke leads omzet opleveren en wat de ROOMI (return on online marketing investment) is op iedere geïnvesteerde euro.

#1

Onderscheidend vermogen.

“Wat Ixte onderscheidt van de grote marketing ‘urenfabrieken’ is dat agencies vooral gericht zijn op groei en erg snel willen opschalen. Vervolgens veel junior marketeers aannemen die het vak nog moeten leren, met als resultaat dat de campagnes die opgeleverd worden kwalitatief onvoldoende bijdragen aan het behalen van de doelstellingen”. 

Ilya Popyuk
SR. ONLINE MARKETEER

Vacatures.

Ixté is een LinkedIn Ads Agency. Het bedrijf is opgericht in 2021 te Rotterdam. Naast LinkedIn Ads maken wij ook veel gebruik van Account Based Marketing en content marketing. Met deze combinatie streeft Ixté continu naar het beste voor haar klanten. Door onze snelle groei zijn wij voortdurend op zoek naar nieuw talent.

Onze vacatures