Expertise

Recruitment marketing.

Het vinden van de juiste kandidaten voor openstaande vacatures, kan een tijdrovend en kostbaar proces zijn voor bedrijven. Gelukkig kan het uitbesteden van recruitment marketing helpen om dit proces te versnellen en verbeteren.

Ixté neemt dit proces uit handen. Hierbij richten wij ons op het vinden van de juiste kandidaten voor bedrijven in verschillende sectoren.

Voordelen uitbesteden recruitment marketing.

Toegang tot expertise

Ixté heeft een team van experts met kennis van de nieuwste trends en technieken op het gebied van werving, marketing, sociale media en communicatie. Deze kennis kan helpen om het wervingsproces te stroomlijnen en te optimaliseren.

Kostenbesparing

Door het werk uit te besteden, kun jij als bedrijf profiteren van de expertise en middelen van het bureau, zonder te investeren in een intern recruitment team en de bijbehorende kosten. Dit betekent dat bedrijven alleen betalen voor de specifieke services die ze nodig hebben en hierdoor veel geld besparen.

Verbeterde kandidatenervaring

Verwachtingen van kandidaten worden begrepen en er wordt geholpen bij het ontwikkelen van een positieve kandidatenervaring. Dit kan de kans vergroten dat kandidaten geïnteresseerd zijn in de openstaande functies en in het bedrijf als werkgever.

Tijdsbesparing

Een wervingsproces kan tijdrovend zijn en veel middelen in beslag nemen. Het uitbesteden van recruitment marketing kan bedrijven helpen tijd te besparen. doordat ze niet zelf hoeven te investeren in het ontwikkelen en uitvoeren van een recruitment marketingstrategie

Onze kwaliteiten.

Strategisch advies

Onze experts analyseren jouw bedrijf en doelgroep om de perfecte LinkedIn Ads strategie te ontwikkelen. We stellen meetbare doelen op en maken een plan om deze doelen te behalen.

LinkedIn Ads campagne opzet en targeting

We stellen de campagne op en zorgen voor de juiste targeting om jouw ICP (Ideal Customer Profile) op LinkedIn te bereiken. Het bereiken van key accounts wordt hierdoor vergemakkelijkt, waardoor de advertentie eerder bij de decision maker terechtkomt.

Continue verbetering

Onze experts monitoren de LinkedIn Ads campagne continu en optimaliseren waar nodig. We analyseren data en passen de targeting en advertenties aan om de campagne nog effectiever te maken.